3 enkle reste-middager

Rydd kjøleskapet før du handler og se hva du kan bruke restene til. En gulrot, en kvart sellerirot, litt kålrot og en halv løk kan bli til så mye godt. Hva med å bake dem sammen i ovnen eller lage en rotgrønnsakssuppe?

Her er tips til 3 enkle restemiddager:

  1. Lag suppe: En gulrot, en kvart sellerirot, litt kålrot og en halv løk kan bli til så mye godt. Hva med å bake dem sammen i ovnen eller lage en rotgrønnsakssuppe? Se oppskrifter her. Eller kanskje du har godt modne tomater? Perfekt i tomatsuppe eller til tomatsaus.

  2. Bak dem i ovnen: Kutt i biter og bak i ovnen med litt olje og krydder. Litt sitronsaft, honning og friske urter kan også være godt å vende inn grønnsakene med før du ovnsbaker dem, se oppskrift her. Ovnsbakte grønnsaker passer til alt. Og det er vel omtrent bare salat som ikke egner seg noe særlig til ovnsbaking.

  3. Wok dem: Del i grove biter og stek raskt på høy varme. Bruk en god nøytral olje. Kombineres med kjøtt eller fiske eller spises som den er! La deg inspirere av våre wok-oppskrifter her.