Grøntløftet
Rotgrønnsaker

Roten til alt godt

Kok, mos, stek, bak

Fargerikt, sunt og fullt av smak

Rotgrønnsaker byr på farger, smak og variasjon, og kan forvandle ethvert måltid til noe spesielt. Prøv dem bakt, stekt, rå eller i bakst – mulighetene er uendelige.

Se etter Nyt Norge-merket, da vet du at roten er norsk.

Chips av rotgrønnsaker

Food, Tableware, Ingredient, Vegetable, Produce, Meat, Seed, Cooking, Sesame, Recipe

Wok med rotgrønnsaker

Ovnsbakte rotgrønnsaker

Rotgrønnsaker er næringsrike og allsidige.

Søte når de bakes, sprø når de stekes, myke når de moses og friske når de spises rå. La rotgrønnsakene sette både smak og farge på tallerkenen din.

Loaded fries med rotgrønnsaker

Spagetti med bakte rotgrønnsaker

Grateng med persillerøtter

Våre beste oppskrifter med rotgrønnsaker

Mer om rotgrønnsaker

Nå er rotgrønnsakene på sitt aller beste! Rimelige, smakfulle og fulle av næring – perfekte til supper, middagsretter eller som fargerikt tilbehør

Slik bruker du rotgrønnsaker

Derfor bør du spise rotgrønnsaker

Dette bør du spise om høsten

Høsten er tid for norske råvarer på sitt aller beste. Nå er det bare å nyte alt fra søte epler til fargerike grønnsaker.

Grøntløftet er et samarbeid mellom hele grøntnæringen i Norge, med mål om å øke forbruket og andelen av norske frukt og grønnsaker